Gràcia s’omple de rues per celebrar el Carnaval

carnaval_gracia-300x300Gràcia ofereix des de dijous i fins dissabte un munt d’activitats per celebrar el Carnaval. La rua del centre històric sortirà dissabte a les sis de la tarda des dels Jardinets de Gràcia i recorrerà el carrer Gran,Travessera de Gràcia, Torrent de l’Olla i el carrer Diluvi  per acabar a la plaça de la Vila de Gràcia. Al Camp d’en Grassot la rua  s’iniciarà la plaça de la Sedeta  animada pel  Pep Callau, la Banda Patilla i la Banda de cornetes i tambors Les  Planes de Sant Cugat. Al barri del Coll, amb els Tabalers de la Malèfica del Coll, la rua sortirà des del Parc de la Creueta amb destinació a la plaça Salvador Allende.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *