La final de la Copa Catalunya al Nou Sardenya!

150216-seufinal-SLa Federació Catalana de Futbol, després de reunir-se ahir amb l’Europa i el Girona, va decidir que el Nou Sardenya sigui la seu de la final de la Copa Catalunya 2015 el proper dimecres 25 de març. Aquesta serà la cinquena final de la història de la competició que es jugui al camp d’un dels aspirants al títol. Anteriorment hi ha els precedents del 1992 (Palamós-Lleida al Camp d’Esports), 1998 (Barcelona-Europa al Miniestadi, amb triomf i títol per l’Europa), 2002 (Barcelona-Terrassa a l’Olímpic egarenc) i 2012 (Nàstic de Tarragona-Manlleu al Municipal de Manlleu). L’hora del partit està encara per decidir i dependrà de la possible retransmissió en directe per televisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *