Sant Medir torna omplir Gràcia de caramels

DSC_3485Des de les deu del matí les vint-i-cinc colles de la Federació de Sant Medir estan recorrent el centre de la Vila repartint caramels al nombrós públic que s’aplega pels diferents carrers per on passen els participants.  Totes han passat per la plaça de la Vila per saludar als representants del Districte. Al vespre, a partir de les vuit, totes les colles es concentraran als carrers de Sant Salvador i Escorial per iniciar la desfilada, encapçalada per la colla Victòria, portadora de la bandera de la Federació i la Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada. Gran de Gràcia avall, les colles continuaran repartint caramels a tots els assistents fins arribar al Pla de Salmeron, on les colles saludaran a les autoritats presents.

 
Les imatges aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *