CiU i PP aprovaran a Barcelona la nova residència d’estudiants del Majestic i l’UIC

p05f1L’últim ple ordinari del mandat anirà encara més carregat de temes urbanístics -i punxeguts- del que es preveia perquè CiU ha plantejat ‘in extremis’ un punt en la junta de portaveus d’aquesta setmana per informar a favor del pla especial de la residència d’estudiants de Sèneca que impulsen el grup Majestic i la Universitat Internacional. Aquest projecte, del qual es va fer l’aprovació inicial a l’estiu a Barcelona i va ser retirat del ple d’octubre de Gràcia a última hora, ara pot veure la llum fetes les al·legacions amb el suport del PP a la ciutat.

El Districte va celebrar una comissió consultiva extraordinària aquest dijous, només vuit dies després de fer l’ordinària, perquè dilluns va rebre una queixa global dels grups de l’oposició. Fonts municipals sostenen que no havien d’informar en consultiva, ja que “aquest punt es va tractar l’octubre”. Però aleshores la rebregada també va venir dels col·lectius veïnals encapçalats per Gràcia on vas? i el PSC va posar en dubte a Barcelona que la suspensió de la tramitació signifiqués la suspensió del pla especial.

Ara el projecte es reprèn en l’últim ple ordinari de Gràcia, on no tindrà majoria, però CiU i PP sí que sumaran a Barcelona. “Ens decantem pel vot a favor, un cop s’assumeixin les al·legacions”, explica la regidora del PP adscrita a Gràcia, Belén Pajares.
Al ple de Gràcia del 10 de març només li faltava això, quan ja tenia previst l’informe de balanç de mandat de la regidora, Maite Fandos, i informes favorables a projectes de relleu com l’hotel del Deutsche Bank, la permuta Virolai-Tennis La Salut i la privatització d’un terç del Parc Sanitari Pere Virgili. En aquest sentit, la junta de portaveus de dilluns, a proposta de la presidenta del districte, Isabel Ribas, va aprovar buscar un altre dia -sobre la taula està el 19 de març- per celebrar l’audiència pública amb els veïns. Els grups van calcular que només el ple ja durarà cinc o sis hores. Els veïns, en aquest cas, començarien a intervenir almenys a les 12.

1 thought on “CiU i PP aprovaran a Barcelona la nova residència d’estudiants del Majestic i l’UIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *