L’Audiència pública torna aquest dijous a la seu del Districte

banner_audienciapublica-190x107L’Audiència Pública, l’òrgan de participació de la ciutadania, tindrà lloc el proper dijous 19 de març a les vuit del vespre a la Sala d’Actes de la seu del Districte. L’Audiència Pública té per finalitat potenciar la comunicació periòdica entre el Consell de Districte i la ciutadania i es fa servir com a instància d’interrelació permanent. Està oberta a tota la ciutadania i s’hi pot tractar qualsevol tema, per a la qual cosa cal que les persones i les entitats ho sol·licitin per escrit abans que comenci la sessió i que facin constar a la sol·licitud el nom de la persona o de l’entitat i el tema o el contingut de la intervenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *