El Nou Sardenya es vestirà de gala en la disputa de la final de la Copa Catalunya

p01f1El Nou Sardenya, seu de la final de la Copa Catalunya entre l’Europa i el Girona, viurà dimecres una nit històrica amb una de les millors entrades des de la seva inauguració el 1995. A menys d’una setmana del gran duel, el club gracienc ja ha venut entre localitats de general i tribuna més de 1500 entrades, la major venda anticipada des que juga al camp de Secretari Coloma.

El president de l’Europa, Guillaume de Bode, no amaga la seva alegria: “L’afició està responent”. Tot i remarcar la trascendència del partit de dissabte a casa contra el Rubí, el màxim responsable del club gracienc esperona els seguidors graciencs a omplir l’estadi recordant que durant el duel contra l’equip vallesà es tancarà la venda anticipada que permet als socis i als familiars així com als jugadors del fútbol base adquirir entrades a un preu reduit de cinc i deu euros. Amb una capacitat per a 3.500 persones, l’afició europeista serà majoritària perquè de moment el Girona només ha contractat dos autobusos i es calcula que vinguin uns dos-cents seguidors gironins. La baixa demanda d’entrades del club que presideix Francesc Rebled permetrà a l’Europa gaudir de més entrades de les previstes. Unes entrades que a partir de dilluns ja es vendran a preu normal de 10 i 15 euros. La presència de les màximes autoritats esportives està garantida en una llotja on no s’hi cabrà i on hi podria ser també el president Mas. De Bode considera que l’accés a la final, que serà retransmesa per Esport 3, “és un premi al treball dels darrers anys” i subratlla que “potser no torna a passar en 25 anys que puguem gaudir d’una final a casa nostra”. Malgrat que no vol avançar esdeveniments, la directiva sospesa fer una rua pel centre de la Vila en cas de victòria: “Encara és aviat per parlar d’aquestes qüestions, si guanyem està clar que alguna cosa farem per celebrar-ho”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *