Campions, campions, campions!

europaEl Club Esportiu Europa ha tornat a guanyar disset anys després de l’última vegada contra el Barça la Copa Catalunya al Nou Sardenya superant de nou un equip d’una divisió superior, en aquest cas, el Girona. I no només els escapulats han guanyat en el marcador sinó també en joc i en afició durant els 90 minuts del partit. Els de Pedro Dólera han plantejat un partit molt seriós en defensa i progressiu en atac que ha donat fruits de seguida al minut 15, quan Alberto ha rematat de cap una centrada de Javi Lara. Quan l’1-0 semblava un marcador estable, de nou Javi Lara, ja al minut 64 de partit, ha picat un còrner i Poves, que està en ratxa, ha semblat sentenciar el partit. El Girona només ha inquietat els escapulats pocs minuts després, quan Christian Alfonso ha reduït distàncies al minut 73. L’afició ha patit com sempre però no ha deixat de cantar i l’estadi ha celebrat la victòria amb més de 3.000 persones a les grades, una de les millors entrades de la història a Gràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *