Tricampions!!!

p14f1En una nova nit històrica, l’Europa va derrotar al Girona a la final de la Copa Catalunya per 2 a 1 reeditant els títols aconseguits el 1997 i 1998 i convertint-se d’aquesta manera en el tercer equip amb més trofeus d’aquesta competició només per darrera del Barça i de l’Espanyol. Davant dels més de tres mil aficionats que gairebé omplien el Nou Sardenya i que no van deixar d’animar, el conjunt gracienc va fer honor a la seva història reivindicant-se amb un triomf més que merescut.

L’equip de Pedro Dólera, esperonat per un ambient espectacular gràcies a la mobilització de l’afició, sobretot concentrada al gol de Sardenya amb els Eskapulats, va sortir endollat des del principi i ja va gaudir de dues ocasions abans que Javi Lara pengés una falta lateral al segon pal al minut 15 i Alberto rematés de cap al fons de la xarxa.

La primera part es va acabar amb domini de l’Europa, que a la represa va fer un pas endavant asfixiant un Girona que no podia aturar els seus embats. Al minut 64 va arribar el deliri amb un nou remat de cap, aquest cop de Poves, també a centrada tancada de Javi Lara, que el porter rival no va poder aturar.
De xut creuat, Christian Alfonso va retallar distàncies deu minuts més tard posant la por als aficionats que no van deixar d’animar per donar l’última empenta als graciencs que, gràcies a una línia defensiva molt segura i amb un Rafa Leva expeditiu, van aconseguir evitar arribar a la temuda tanda de penals.

Amb el xiulet final, l’alegria es va desfermar al Nou Sardenya. Amb els Mossos d’Esquadra impedint que els seguidors locals saltessin al camp, els jugadors escapulats, després d’aixecar la copa, van tornar a la gespa per agrair el suport rebut, en una nit que ja forma part de la història del centenari club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *