Reviu la final de la Copa Catalunya!

caratula-DVDL’Independent ofereix des d’aquest divendres el dvd de la final Copa Catalunya que va catapultar l’Europa com a campió del torneig per tercera vegada en la seva història gràcies a la victòria aconseguida al Nou Sardenya contra el Girona. El dvd tindrà un cost de 5 euros i inclourà un val de descomte del 50% per comprar una entrada per a algun partit de l’Europa al Nou Sardenya.  Els socis de l’Independent només hauran de pagar 2 euros. El dvd es pot passar a recollir tant a la seu del setmanari (La Perla, 31) com a la seu de DBCoop (Sant Lluís, 11). Així mateix, l’Independent muntarà una parada abans del partit de diumenge a les sis de la tarda contra la Montañesa perquè els aficionats de l’Europa el puguin adquirir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *