L’històric Pipa Club de la plaça Reial es trasllada a Gràcia, a Santa Eulàlia

p06f3El club de fumadors Barcelona Pipa Club de la plaça Reial ha decidit traslladar-se a Gràcia, concretament al número 21 del carrer Santa Eulàlia, entre Milà i Fontanals i Bailèn, i així ho ha anunciat la seva junta en un comunicat com a resultat de l’última assemblea general de socis celebrada el passat 25 de març. La decisió, adoptada per unanimitat, culmina un llarg període de debat sobre el trasllat, després de 35 anys d’història i de 33 en l’actual i històrica ubicació a Ciutat Vella. “Ha estat una decisió molt difícil de prendre, però que es veu compensada per la il·lusió i esperances que tenim dipositades en la nova etapa que engeguem en un altre barri, no menys emblemàtic, com és Gràcia”, apunta l’escuet comunicat de la junta. El debat sobre la reubicació del negoci s’havia anat allargant en els últims anys i el local havia aguantat tots els embats legislatius, fins i tot els de la llei del tabac, fins que ara la junta es dóna per satisfeta amb la localització d’un espai que compleixi “els requisits necessaris per desenvolupar les activitats que el nostre Club ha proposat en els últims 35 anys”.

Ara, quan encara no són visibles a l’exterior del nou local del carrer Santa Eulàlia cap rastre del trasllat del negoci , els seus responsables sí que concreten que la inauguració es pot produir en un termini de dos mesos, fet que permetria reobrir l’activitat en ple estiu. El nou local, segons la junta del Pipa, intentará reproduir, mantenir, i millorar tant com sigui possible, el disseny actual.

2 thoughts on “L’històric Pipa Club de la plaça Reial es trasllada a Gràcia, a Santa Eulàlia

  1. Moltes gracies per informar al Gràciencs de la nostra arribada a la Vila! Nomès una petita correcció important: El Barcelona Pipa Club no es un negoci, es una associació sense ànim de lucre, centrada en les activitats culturals (concerts en viu gratuïts, reunions litèraries, presentació de llibres…) i al voltant del tabac i la pipa.

    De nou, moltes gracies i fins ben aviat!!

  2. Hola, celebro saber q el Club Pipa torna a obrir us vaig descobrir fa anys i si mes no..no he anat molts cops, nomes sortin del Liceo ja q no.vaig gaire x la zona de la Pl. Reial, si q quan he estat he tingut la sort d coincidir amb una nit d tango o altres esdevaninemts.
    Teniu alguna manera de poder ser informat de les activitats.
    Molta sort en la nova etapa.

    Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *