Tercer play-off consecutiu!

CEFhn08W8AAw9ypL’Europa jugarà el play-off d’ascens a 2B per tercera temporada consecutiva. Els graciencs han golejat el Manlleu per 3 a 0 amb gols de Camacho de penal, Nils i Javi Lara i gràcies a l’empat a zero entre el Rubí i el Martinenc i la derrota del Terrassa a Prat ja tenen assegurada una plaça entre els quatre primers classificats. A falta de només dues jornades per acabar la lliga, els escapulats acabaran amb tota probabilitat com a tercers perquè treuen quatre punts al Prat i encara han de rebre el Vilassar, cuer, a la darrera jornada. L’eufòria s’ha desfermat entre els jugadors i cos tècnic al final del partit amb una celebració espontània a la mateixa gespa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *