Maria Gràcia se sent “reforçat” com a club cannàbic després de l’absolució

maria-gracia-300x200El club Maria Gràcia d’autoconsum de cannabis i de tabac, ubicat al carrer Jesús des de fa cinc anys, es veu “reforçat” sobretot a nivell dels seus principals impulsors, que s’enfrontaven a una pena de sis anys de presó, després de la sentència absolutòria que l’Audiència de Barcelona va fer trascendir la setmana passada. “Ens reforça en el sentit que estem fent les coses bé”, ha apuntat el president de l’entitat, Manu Arias.

En declaracions en exclusiva a aquest setmanari, Arias ha apuntat que “l’important ara és seguir treballant”. “No som un supermercat i estem en contra del turisme cannàbic, tenim una activitat registrada i hem aconseguit fer cada moviment d’acord amb l’Ajuntament”, ha explicat Arias. La sentència, avançada el passat 8 de maig per Economista Digital, absol els dos propietaris de l’entitat d’associació il·lícita i d’un delicte contra la salut pública, però el jutge va més enllà i apunta que l’existència de l’associació justament ha evitat el consum “indiscriminat” i que amb el consum compartit “s’evita l’efecte criminogen”. Arias, que remarca que l’entitat ha seguit funcionant després de l’operació policial del 17 de maig de 2012 i de fet ja suma 730 socis, admet que en altres clubs hi pot haver hagut “una mala praxis”, però que en el cas del Maria Gràcia no ha estat així. “Som tots socis, demanem un mínim de 21 anys d’edat, no entra ningú sense aval d’un altre soci i fem una prova de 15 dies, demanem una previsió de consum i recomanem que tot aquest consum es faci aquí dins”, llista Arias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *