Marta Cos Roig, guanyadora del cartell de la festa 2015

Cartell Festa Major Gracia 2015 (2)El cartell de Marta Cos Roig ha resultat el guanyador del 22è Concurs del cartell de la Festa Major de Gràcia 2015, organitzat per la Fundació Festa Major de Gràcia. En un acte celebrat ahir a la tarda als jardins de Manuel Torrente, es va donar a conèixer el cartell guanyador de l’edició d’enguany en un acte que va servir per obrir l’exposició d’una selecció de trenta de les obres presentades a concurs, que es podrà visitar de dilluns a divendres de les cinc de la tarda a les nou del vespre a la seu de la fundació. L’obra de Marta Cos Roig ha estat elegida pel jurat com a millor cartell de la Festa Major de Gràcia 2015, entre les 160 obres presentades a concurs. Ana Lorena Carranza Gallardo ha quedat segona i Maria Triquell Carrillo, tercera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *