El Jerez extremeny, primer rival de l’Europa en la fase d’ascens a 2B

jerez moralo2Els graciencs no han tingut sort en el sorteig de la promoció d’ascens a 2B i se les veuran amb el Jerez CF a la primera eliminatòria. El conjunt de Jerez de los Caballeros (Badajoz) ha quedat tercer del potent grup extremeny només per darrera del Mèrida i l’Extremadura, equips que han jugat a Primera. El Jerez, que ha quedat per davant fins i tot del Badajoz, ha estat  l’equip menys golejat del seu grup amb només 18 gols encaixats en tota la temporada i el quart més golejador. Un equip que es va fundar el 1969, tot i que a finals del noranta i principis del 2000 va estar set temporades a 2B i els darrers vuit anys ha disputat cinc promocions d’ascens sense aconseguir pujar. Els escapulats, a més, jugaran el partit d’anada a casa on el suport de l’afició serà clau per obtenir un bon resultat. Un duel que es jugarà diumenge a les sis de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *