Gràcia lidera l’augment de la participació a la ciutat

Les eleccions municipals del 24-M han arrencat amb força a la Vila de Gràcia amb cues a la majoria dels col.legis on s’han vist cues sobretot fins a l’hora de dinar. A la Fontana sobretot, peró també a altres espais de votació com al CAT o a la Sedeta, s’han registrat anècdotes mínimes com les dificultats per trobar la papereta d’ERC per la complexitat del logo o com l’home que ha començat a cridar “frau!” a la Fontana perquè no podia votar Pablo Iglesias. La cap de llista de BCN En Comú, Ada Colau, ha votat precisament a la Sedeta (foto, moments abans). A les dues de la tarda ja havien votat un 34,76% del cens, prop de cinc punts més que ara fa quatre anys (30%), i així Gràcia encapçalava el rànquing de participació a tot Barcelona. Un cop acabi la jornada, alguns partits com CiU a la seva seu o la CUP a la Barraqueta farem el seguiment de la votació.image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *