BEC, ERC i CUP tindrien majoria al Districte

Mentre s’engeguen els primers contactes per establir una nova majoria a Barcelona després de la victòria d’Ada Colau aquest diumenge, els grups municipals ja tenen els números sobre la taula que equivalen a la distribució dels 17 consellers que corresponen a Gràcia i que s’han de distribuir en funció dels vots obtinguts a partir d’una nota de tall del 5%. CiU i BEC tindran 5 consellers i igualen unes forces que abans estaven allunyades per una distància de 7 a 3. ERC dobla la seva fins ara única representant i la CUP s’hi equipara entrant amb força amb dos representants. C’s, que no en tenia cap, el PSC, que en tenia quatre, i el PP, que en tenia dos, es queden amb un sol representant, respectivament. D’acord amb la possible suma de majories, BEC, ERC i CUP sumarien 9 dels 17 consellers que, per cert, encara són designats a dit pels partits. A la imatge, pintades a la seu del Districte aquesta matinada.image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *