BEC guanya a la Vila i al Coll, CiU a Vallcarca, Salut i Grassot

L’anàlisi dels resultats de la jornada electoral de diumenge ja ha abocat les dades per barris i a Gràcia hi ha detalls significatius més enllà de la victòria global de CiU al districte per tres punts sobre Barcelona En Comú (26,6% a 23,9%). L’esquerra alternativa ha tres els seus millors resultats, quedant en primer lloc, a la Vila (6.131 vots versus 5.716 per a CiU) i al Coll (897 vots versus 633). CiU, per la seva banda, ha aconseguit la victòria general gràcies a la primera posició obtinguda a Vallcarca (2.126 vots versus 1.524 per a BEC), a la Salut (1.833 vots versus 1.345) i a Grassot (5.002 vots versus 3.833). ERC ha estat tercera força als cinc barris i la CUP ha obtingut el quart lloc sobretot pels bons resultats a la Vila, on ha doblat de llarg Ciutadans; l’anomenat partit taronja ha estat quart a Vallcarca i al Coll. El PSC ha tret els seus millors resultats a la Vila, on és cinquena força.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *