Campanya veïnal per evitar el tancament de la llibreria Casa Anita

casa anitaDavant la denúncia de la propietària de la llibreria Casa Anita, l’Oblit, que la volen fer fora dels baixos per un suposat incompliment de contracte, els veïns s’han començat a mobilitzar recollint signatures per evitar el seu tancament. L’edifici de Casa Anita ha estat comprat per una empresa i els nous propietaris n’han fet fora tots els veïns i només queda la llibreria. Els propietaris de l’immoble al·leguen que la llibreria, a la qual li queden cinc anys de contracte, ha incomplert l’acord en organitzar actes de presentacions, contacontes o tallers i els insten a deixar els baixos en un mes.

10 thoughts on “Campanya veïnal per evitar el tancament de la llibreria Casa Anita

 1. Desde Loguez Ediciones estamos con Casa Anita y no entendemos que las actividades vinculadas con la promoción del libro, cada día más necesarias para vender éstos, constituyan ningún incumplimiento de contrato.
  Casa Anita es un referente cultural no sólo para el barrio o la ciudad, sino para el mundo de las librerías y de la literatura infantil en España.
  Estamos contigo, Oblit.

 2. Cuentacuentos y talleres forman parte de una librería infantil que promueven la lectura y la cultura entre los más pequeños, los que un día serán grandes y ojalá que sean mejores personas que estos especuladores.

 3. Ajudem tots plegats, no podem permetre més tancaments de llibreries.
  Casa Anita és un referent IMPRESCINDIBLE per la cultura, per al mon del llibre, per als infants… és a dir: per tot@s!
  Oblit et recolzem!!

 4. Sempre em produeix tristor la simple possibilitat del tancament d’un espai cultural. I més en aquests dies que n’anem ben mancats.

 5. Casa Anita és un exemple de com s’han de fer les coses en un ofici tan complicat avui en dia com és el de llibreter. Ha estat, com d’altres llibreries especialitzades en literatura infantil i juvenil de Barcelona, la inspiració de la nostra llibreria, i és una catàstrofe per al barri de Gràcia i per a tota la ciutat que estigui amenaçada per motius especulatius. Una abraçada molt forta i tot el nostre suport des de Badalona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *