Desallotjada l’Oficina d’Habitatge dels moviments socials a plaça del Sol

oficinaTres mesos i una setmana després d’okupar l’immoble del número 18 de la plaça del Sol, els moviments socials de Gràcia han vist aquest dimecres com els Mossos d’Esquadra procedien al desallotjament de l’anomenada Oficina d’Habitatge, on s’ha de reformar l’edifici per fer-hi un hotel de 18 habitacions amb piscina i cafeteria interior. Els agents han arribat a l’immoble poc després de les set del matí i han establert un perímetre a la plaça, segons informa Mar Romero. Una brigada d’obres ha entrat per un accés lateral i han soldat la porta principal per impedir l’entrada. Fonts dels moviments socials han apuntat que no hi ha hagut en cap cas una notificació oficial del desallotjament. Aquesta tarda hi ha convocada una concentració a plaça de la Vila a les 20 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *