Els pares i mares de l’Escola Patufet i la Coordinadora d’AMPA engeguen la pressió per evitar el trasllat a La Salle

L’anunci de tancament sobtat de l’escola Patufet, una de les històriques de la Vila de Gràcia, que ofereix educació des de 1966 al carrer Encarnació i que ara cobreix en una línia l’oferta de P3 a ESO, ha commogut tota la comunitat educativa fins al punt que la coordinadora d’AMPA es reunirà dimarts per analitzar les mesures de pressió pel que consideren una “venda” en tota regla, segons fonts de la coordinadora. L’Operació, comunicada per e-mail dijous a les vuit del vespre als pares i mares, parla “d’inici de contactes”, segons el document al qual ha tingut accés l’Independent, però els pares i mares donen l’operació per feta i critiquen el trasllat sense consultar, el pas d’una a dues línies si es produeix i el canvi de model amb ensenyament de religió inclòs. Per aturar-ho, divendres en assemblea, els mares i pares van decidir estudiar la conversió en cooperativa per dalvar el projecte i aquesta setmana es tornaran a reunir.

1 thought on “Els pares i mares de l’Escola Patufet i la Coordinadora d’AMPA engeguen la pressió per evitar el trasllat a La Salle

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *