Ensenyament comunica a l’escola Patufet i a la Salle que l’absorció ara no és possible

patufetLa inspectora del departament d’Ensenyament ha visitat avui l’Escola Patufet per recollir informació del tancament de l’històric centre concertat, que es va donar a conèixer divendres i que obligarà els alumnes a traslladar-se a La Salle, i ha determinat que el centre no tanqui ni modifiqui el seu model per absorció abans del curs 2016-2017. Els dos centres han estat convocats aquest matí a la seu del departament, on a les sis de la tarda s’ha convocat el  Consell Escolar de l’Escola Patufet. Ensenyament ha fonamentat el seu raonament en el fet que la preinscripció al centre ja estava feta per al proper curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *