Poch promet bon futbol en la seva presentació

pochEl flamant nou entrenador de l’Europa, Albert Poch, ha promès bon futbol en la seva presentació oficial aquest vespre al Nou Sardenya. El tècnic escapulat, que signa per dos anys, ha afirmat que  l’Europa “ha confiat en mi per la forma de jugar i seré fidel al meu estil, no ho se fer d’una altra manera”. Poch ha advertit que “millorar l’herència de Pedro Dólera serà difícil, perquè ha fet moltíssim i bé, però intentaré posar el meu granet de sorra”. L’exentrenador del Gavà confía a mantenir el bloc actual: “Parlaré amb tots els jugadors, la meva intenció és fer els mínims retocs possibles, serà una plantilla curta per tal de poder comptar també amb la base”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *