BEC canvia per tercer cop d’opció i tria ara Viejo de regidor

L’elecció interna de la regidoria de Gràcia per part de Barcelona En Comú ha agafat definitivament tints de sainet aquest divendres quan, després d’haver plantejat com a possible fa quinze dies el nom de Gerardo Pisarello a nivell local i d’elegir dimecres en el plenari el nom de Laura Pérez, la formació ha filtrat que es deriva Pérez a les Corts i l’elegit per a Gràcia és Raimundo Viejo. Fonts internes d’un dels partits que formen part de Gràcia En Comú han arribat a parlar de “cop d’Estat” perquè, a banda d’un possible qüestionament intern, es dóna la circumstància que Pérez ja havia iniciat contactes a Gràcia presentant-se com a regidora. L’Independent mateix va poder establir un primer contacte informal dijous i Pérez es va mostrar il.lusionada en aquesta nova etapa a nivell local. Viejo, qui sembla que ara serà regidor, també forma part de l’ala Podem , és politòleg i professor universitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *