Viejo aplicarà els resultats del debat del pla d’usos i no descarta desregular el Park Güell

p01f1Raimundo Viejo (Vigo, 1969), el nou regidor de Gràcia, després del canvi ‘in extremis’ fet amb Laura Pérez quan aquesta ja havia fet el traspàs amb Maite Fandos, ja ha començat a treballar i a fixar prioritats per al nou mandat. Pla d’usos, Park Güell, Entitats i Educació seran els quatre pilars sobre els quals el dirigent de la coalició Barcelona En Comú (BEC) basa l’arrencada del canvi de govern a nivell local.

El nou regidor, conscient de les dificultats d’un govern curt d’11 regidors, no ha deixat passar un dia i dilluns mateix, després de la investidura de dissabte, va fer el definitiu traspàs a Gràcia, va ratificar els principals càrrecs de gestió i es va reunir amb els treballadors. “Bona impressió”, va ser la conclusió dels presents. En quatre dies, a banda d’obrir la resta de carpetes que té a Barcelona -portarà Educació, Universitats i en part Esports- i tancar ocupacions professionals, aquest català d’origen gallec i de perfil il.lustrat ha començat marcant perfil en Educació també a nivell local i dimarts, en una reunió amb tècnics sectorials, ja va expressar la importància d’arrencar el mandat obrint l’escola bressol inclusiva d’Escorial amb Travessera de Dalt.Aquesta serà l’herència assumida de Viejo respecte a Fandos, però el nou regidor ja ha marcat perfil apuntant a l’Independent que dóna “molta importància” al procés participatiu sobre el pla d’usos -i que no es va aprovar per falta de temps i consens polític- i que assumirà “el màxim de propostes possibles” sorgides en el debat. Amb impacte de districte i de ciutat, el regidor també entra en l’espinós debat de la regulació el Park Güell i està disposat a reobrir el debat i valorar l’impacte que ha tingut sobretot pels veïns. Viejo s’estrenarà en públic aquest diumenge en la Festa Major de Lluïsos i agendarà la setmana que ve la resta de contactes amb entitats.

1 thought on “Viejo aplicarà els resultats del debat del pla d’usos i no descarta desregular el Park Güell

 1. TEMA: Sol·licitar entrevista.
  Voldríem demanar una entrevista amb el sr. Raimundo Viejo.
  A la anterior legislatura estàvem en converses avançades amb la regidora del districte, sra Fandos ,de les quals en te coneixement l’arquitecte Oriol Bonet, per tal de millorar el Carrer de les Camèlies, en el que fa quaranta anys que no s’ha invertit res en fer cap millora.
  Les voreres son deficients i provoquen caigues reiterades en la gent, però com de tots els pormenors es coneixedor el sr. Bonet, prego el convoquin també a ell en aquesta reunió.
  L’Associació en defensa del carrer Camèlies, demana aquesta reunió per tal de tornar a posar en marxar un tema que els preocupa fa temps.
  Cordialment,
  Signat,
  Associació en defensa del carrer Camèlies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *