L’Espanyol B, primer rival de l’Europa a la Copa Catalunya

espanyol bEl filial de l’Espanyol serà el primer obstacle de l’Europa en la defensa del títol de la Copa Catalunya. El partit es jugarà el cap de setmana de l’1 i 2 d’agost, al Nou Sardenya, en eliminatòria a partit únic, repetint l’inici de l’any passat. De fet, els tres cops que l’Europa s’ha enfrontat al primer equip de l’Espanyol (1996-97 i 1997-98) o al filial perico (2014-15), ha estat campió de la competició. En cas de passar ronda, l’Europa s’enfrontaria la setmana següent  al guanyador de l’eliminatòria entre Júpiter i Martinenc.

D’altra banda, els dos rivals dels escapulats a la primera ronda del Torneig d’Històrics, que enguany celebra la trentena edició, seran el Badalona (Segona B) i el Granollers (que acaba de pujar a Tercera). El triangular, amb una durada de 45 minuts per partit, tindrà lloc el dimarts 4 d’agost a les sis de la tarda al Municipal del Guinardó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *