Sidonie, Che Sudaka, Ebri Knight i Brams, grans noms de la Festa Major

18A excepció d’algun carrer que encara no ha tancat la programació a l’espera de confirmar totes les actuacions musicals, els principals espais de Festa Major ja tenen el cartell definitiu per a l’edició d’enguany. Si fa pocs dies trascendia La Fundación Tony Manero com una de les estrelles d’aquest any, aquesta setmana és el torn de Sidonie, Che Sudaka o Ebri Knight -grans noms a plaça Rovira-, de Brams -als actes de l’ANC- o de la nord-americana Tori Sparks, que enguany canvia Mozart per Joan Blanques de Baix del Tot.

A poc més d’un mes i mig perquè arrenqui la Festa Major 2015, la programació musical ja està pràcticament tancada a la major part d’espais i carrers. Plaça Rovira, que enguany celebra desè aniversari, obre el seu cartell amb el músic brasiler Jorge Riba dissabte a les 22.30. Encara que són els noms de Sidonie (diumenge 16 a les 24 h), Che Sudaka (dimecres 19 a les 24 h) i Ebri Knight  (dilluns 17) els principals reclams de la programació de Rovira, enguany sense Festigàbal (vegeu número 578). Joan Blanques de Baix del Tot aposta enguany per Tori Sparks (el 17) i Luz Verde, el grup veneçolà finalista als Grammy Latino 2014, que posaran el punt i final a la festa. Per la seva banda, Ciudad Real segueix fidel al seu estil i repeteix l’actuació de la cantant de Guinea Conakry, Nakany Kanté (dimarts 18) i aposta per la música dels balcans feta per l’orquestra femenina Balkan Paradise (dimecres 19). I l’ANC farà pujar Brams a l’escenari de Joanic el 17 d’agost.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *