El Correllengua arrenca a Gràcia

CORRELLENGUAGràcia, on Ovidi Montllor va passar bona part de la seva vida, ha acollit aquest vespre l’acte d’inici del Correllengua 2015. La Violeta s’ha omplert de gom a gom per fer un sentit homenatge a l’artista alcoià. Els assistents han pogut gaudir d’un petit repertori musical amb acordió diatònic, i de la intervenció de Toti Soler, que ha glossat el vessant musical d’Ovidi fent un parlament emotiu i farcit d’anècdotes viscudes amb Montllor. Després d’una lectura de versos, el diputat de la CUP David Fernàndez ha fet un repàs a l’Ovidi social i polític remarcant la importància dels homenatges populars, des de la gent, que s’estan impulsant arreu i ha destacat que avui en dia el seu missatge continua plenament vigent per a les reivindicacions que cal afrontar avui.

La celebració ha continuat a la plaça de la Vila de Gràcia. Aquesta segona part ha comptat amb la participació d’Aleix Cardona, membre de Som Països Catalans, i de Raimundo Viejo, Regidor del Districte. Seguidament, Jaume Calatayud  i Vicente Monera han interpretat l’espectacle poeticomusical ‘Memòria Viva’, que ha fet un repàs a la vida i l’obra de Montllor. Finalment, ha arribat el tradicional moment de la lectura del Manifest del Correllengua. El president de l’Orfeó Gracienc, Ramon Botet, ha estat l’encarregat de llegir el text, elaborat pel sociòleg Salvador Cardús.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *