La Vella de Gràcia celebra la seva diada amb l’aniversari de la Colla infantil Els Malsons

La Colla Vella de Gràcia celebra la seva diada al mateix temps que l’aniversari de la Colla infantil Els Malsons, el proper dissabte 12 de juliol. De tres quarts de vuit a tres quarts de nou està programada una tabalada i desfilada dels dimonis, que sortirà de: Maspons / Sant Joaquim i acabarà a la plaça del Diamant. A les nou i fins les deu i quart es duran a terme els Correfocs infantil i d’adults, on hi participaran la colla infantil Diables de Sant Cugat, la Colla infantil Els Malsons i la Colla la Vella de Gràcia. El recorregut serà el següent: Plaça Diamant – Astúries – plaça Virreina – Torrijos – Terol – plaça Revolució – Ramon y Cajal – plaça del Sol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *