Presentació dels tres últims fitxatges de l’Europa

Ahir al vespre l’Europa va presentar els seus tres últims fitxatges: Carles Montoro, Álex Fernández i David López. Els tres jugadors ja havien firmat amb el club i ahir van ser presentat davant dels mitjans com a nous jugadors del club.

Carles Montoro és considerat per molts mitjans com un dels millors extrems de la lliga, qualificació que el propi Montoro s’ho pren amb calma i sense pressió, com un elogi. Es defineix a sí mateix com un jugador “ràpid i amb atreviment per encarar al rival”, i mostra ganes de competir per un lloc de titular amb Rovira, Nils i Pedro Bilbao.

Álex Fernández és un migcampista que prové del Rubí. Albert Poch ha destacat d’ell la seva qualitat tècnica, i està segur que encaixarà en el seu estil de joc.

Per últim, David López és un defensa central que també prové del Rubí i amb molta experiència a tercera divisió. Es defineix a sí mateix com un defensa “entregat, contundent i lluitador”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *