Gràcia dóna la benvinguda als infants sahrauís

 

web sahara
Foto: Marc Vilajosana

La Violeta ha acollit aquesta tarda l’acte de benvinguda i recepció dels infants sahrauís que venen a passar les vacances d’estiu amb famílies de Gràcia. El regidor del Districte, Raimundo Viejo, va recordar, durant el seu parlament, l’omissió que fan els mitjans de comunicació de la situació que pateix el Sàhara Occidental i la importància d’accions solidàries com aquesta, coordinada per Gràcia amb el Sàhara. També es va projectar un vídeo amb fotografies de les vacances de l’any anterior, després es va fer l’entrega d’uns obsequis als infants i es va representar una sèrie de danses. L’actuació musical de la colla infantil Els Malsons va cloure l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *