Finalitzen les obres de reurbanització de la Plaça Sanllehy

Després d’anys esperant, finalment s’han acabat les obres de reurbanització de la plaça Sanllehy. Les obres es van iniciar la tardor passada i han acabat avui. S’ha cobert el pou creat per la construcció de la L9, s’ha tornat a urbanitzar la plaça i s’ha tornat a urbanitzar la plaça, tant l’interior com els entorns. La reforma ha tingut un pressupost d’1,9 milions d’euros i consisteix en afegir una zona de jocs per a nens, juntament amb una esplanada de sorra, i a la part alta de la plaça una balconada amb cadires cobertes del sol per una pèrgola. A més, el carrer Ramiro de Maetzu ha passat a tenir dos carrils per vehicles i se li han ampliat les voreres, permeten la col·locació de marquesines d’autobusos a banda i banda del carrer. A la plaça s’hi accedeix a base de rampes i escales que s’han col·locat per superar el desnivell del terreny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *