Colomo i Crepusculo, caps de cartell del Festigàbal 2015, que encara no té lloc

El Festigàbal 2015, que aquesta setmana al compte d’instagram de l’Heliogàbal ha anat donant pistes de celebració de la convocatòria, ha anunciat aquest divendres que Joan Colomo i Joe Crepusculo seran els caps de cartell en els dies previstos del 15 i 16 d’agost. Amb dos dies en lloc de tres, com inicialment havien previst en l’arrencada de les negociacions amb el Districte i la Fundació Festa Major, el Festigàbal també programarà Las Ruinas, Dofí Malalt, Mujeres i Rombo, a més del col·lectiu de poetes ‘Anarquía és Independència’, però el que no queda clar encara és quin serà l’espai dels concerts. La Fundació Festa Major, per la seva banda, insisteix que no hi ha acord perquè el Festigàbal es pugui celebrar en un espai obert i a l’aire lliure, en el marc de la Festa Major, ja que l’espònsor oficial de la festa ara és San Miguel i aquest fet és incompatible amb l’encara vigent espònsor del Festigàbal, que és Damm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *