L’actriu i dobladora Mercè Montalà, pregonera de la Festa Major 2015

P07F1La Festa Major de Gràcia 2015 ja ha concretat un dels seus elements centrals, el nom del pregoner que el 14 d’agost a les set del vespre engegarà l’activitat des de la balconada de la plaça de la Vila. Com ja és tradició, només trencada l’any passat amb el cas de l’expresident Ricard Estruch, el protagonista serà una dona i enguany es tracta de l’actriu i dobladora Mercè Montalà (Barcelona, 1958), veïna del nucli històric, i actriu principal de sèries com ‘El Príncipe’ però també dobladora d’actrius com Sharon Stone, Julia Roberts o Michelle Pfeiffer.

L’actriu catalana, que encapçala una nissaga d’actors que ha continuat amb la seva filla Irene, se suma d’aquesta manera a una tasca, la del pregó de la Festa Major de Gràcia, que en els últims anys també han tingut companys de professió com Sílvia Munt, Martí Galindo, Joan Lluís Bozzo, Miquel Cors, Carlota Soldevila, Pep Munné, Queco Novell, Joan Pera i Paco Morán. No serà estrany, doncs, que una actriu assumeixi el paper de ser la primera cara de l’edició 2015 de la festa. Montalà ha acceptat la invitació d’una proposta que, de nou, han adoptat de comú acord la Fundació Festa Major i el Districte de Gràcia sota l’única condició que el protagonisme fos per a una dona.
Montalà, a banda de papers destacats com el doblatge de Sharon Stone a Instint bàsic i de Julia Roberts a Pretty woman, també ha posat veu a pel·lícules protagonitzades per Michelle Pfeiffer, Emma Thompson i Catherine Zeta-Jones i suma també una llarga trajectòria de posar veu a anuncis publicitaris. Últimament a televisió ha fet sèries com El Príncipe o La duquesa II.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *