Gerard Ardanuy serà el president del Districte

Lgerard_ardanuy_regidor_eixample‘exregidor de l’Eixample i dirigent del sector crític d’Unió, Gerard Ardanuy, serà el nou president del districte de Gràcia, segons ha anunciat aquest dijous el president del grup municipal de Ciu, Xavier Trias. L’acord, en virtud de la reedició del pacte entre equip de govern i oposició segons el qual correspon el càrrec de president del districte als partits que no estan a l’executiu, resol la negociació que ha comportat que a CiU li correspongui Gràcia, a més de Sarrià i Ciutat Vella. Ardanuy, doncs, haurà de cohabitar amb el regidor Raimundo Viejo (BEC), i el seu nomenament es farà efectiu en el primer ple de Gràcia després de vacances, probablement al setembre o a l’octubre. En el ple de districte del 29 de juliol l’ordre del dia ja incorporarà la proposta del seu nomenament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *