Acord sobre el Festigàbal 2015: es farà finalment a la Sedeta

La desena edició del Festigàbal, el festival de música independent que se celebra en el marc de la Festa Major de Gràcia, es farà finalment a la Sedeta, després de l’acord ‘in extremis’ assolit divendres passat entre la Fundació Festa Major, el Districte de Gràcia i l’Heliogàbal. El 15 i 16 d’agost, doncs, hi haurà Festigàbal una mica més lluny d’on s’havia fet l’any passat, a la plaça Rovira, que enguany s’havia de regir per l’acord de la Fundació amb el nou patrocinador principal de la festa, San Miguel, i entre els grups més destacats hi haurà Joan Colomo, Mujeres i Joe Crepusculo. El festival tenia encara dos anys d’acord amb Damm. Les negociacions, iniciades al gener quan la Fundació Festa Major va anunciar el canvi de patrocinador principal, han esgotat totes les parts i s’han analitzat una desena d’emplaçaments que quadressin amb tots els requisits. Calia buscar un espai tancat al nucli històric o bé un espai obert fora de la Vila perquè no hi hagués topada entre patrocinadors; fins i tot els patrocinadors van intentar arribar a un terme mig amb publicitat del patrocinador del Festigàbal i producte del patrocinador de la festa. festigabal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *