L’Observatori contra l’Homofòbia rectifica en el cas Store Cafè

store cafeL’Observatori contra l’Homofòbia ha matisat en un comunicat de premsa el cas que el 25 de març va dur l’entitat ha presentar una denúncia davant del Síndic de Greuges i la Síndica de Barcelona i que tenia a veure amb una presumpta vulneració de drets fonamentals contra una parella de noies a l’Store Cafè de la Travessera de Gràcia. La polèmica es va suscitar quan les dues noies haurien estat recriminades per un cambrer de l’establiment per la seva actitud afectuosa. Pocs dies després l’Observatori, amb el suport del FAGC, va convocar una petonada popular a la porta de l’establiment. Fonts de l’establiment han explicat que la rectificació de l’observatori ha arribat a partir del visionatge d’un vídeo d’una càmara de seguretat que enregistra les dones 20 minuts més a la cafeteria després que el cambrer s’apropi a elles, temps durant el qual es fan petons i marxen posteriorment “tan tranquil·lament”. Quatre mesos després dels fets, i contrastades totes les versions, l’Observatori ha conclòs que “sin prejuzgar la veracidad de una versión u otra, sí que es de justicia matizar que también cabe que la denuncia de la pareja de lesbianas se aparte de la verdad y los hechos afirmados no se correspondan con la realidad”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *