Gràcia arrenca el mandat amb el ple on s’estrenen 12 consellers

placa-de-la-vila-de-gracia.jpgEl mandat 2015-2019 a la Vila de Gràcia arrenca aquest dimecres a les set del vespre amb el consell de districte més canviant dels últims anys, ja que a banda de l’estrena habitual de regidor i president, els dos màxims càrrecs representatius, enguany hi haurà fins a 12 consellers nous dels 17 integrants dels ara set grups municipals. La composició del consell estarà encapçalada pel regidor, Raimundo Viejo (BEC), i el president, Gerard Ardanuy (CiU), que estaran acompanyats per cinc consellers del seu color: Robert Soro, Eduard Balsebre, Àngels Tomàs, Marta Duñach i Clara Furriols per Barcelona En Comú, i Berta Clemente, Esteve Suñé, Silvia Mayor, Sílvia Manzano i Jordi Daura per CiU. ERC i CUP comptaran amb dos consellers: Alba Metge i Núria Pi pels republicans, i Quim Serra i Maria Antònia Arnau per l’esquerra independentista. PSC, PP i C’s estrenen l’únic conseller que els correspon enguany: Alberto Lacasta, Miguel Raposo i Luis Calonge, respectivament. Només repeteixen, doncs, Àngels Tomàs, Berta Clemente, Esteve Suñé, Sílvia Mayor i Alba Metge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *