A Contracorriente Films agafa el control dels cines Verdi

La productora i distribuïdora de cinema A Contracorriente Films, amb seu al carrer Lincoln, és la nova màxima accionista dels cines Verdi, un cop s’ha tancat aquest divendres la negociació engegada des de l’any passat. Tal com va avançar l’Independent aquest gener passat (vegeu números 559 i 560), la delicada situació econòmica dels cines de Gràcia va obrir la possibilitat que la família Pérez engegués contactes amb l’empresa d’Adolfo Blanco (exFilmax, exDeAPlaneta). En aquell moment, A Contracorriente no va confirmar ni desmentir a aquest setmanari les converses. Set mesos després, l’acord s’ha tancat entre aquest dijous i aquest divendres i un portaveu d’A Contracorriente, Eduardo Escudero, ha explicat a l’Independent que la distribuïdora ha assumit “una majoria àmplia” de l’accionariat. A Contracorriente Films i Verdi han notificat ja l’acord als treballadors i s’emplacen al setembre per donar més detalls de l’operació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *