L’Independent celebra 15 anys amb el CAT i els lectors a la plaça del Sol

p22f1L’Independent de Gràcia va néixer a les places, concretament a la Virreina un agost d’ara fa 15 anys i, per celebrar aquest aniversari i la nova etapa que el setmanari va engegar el març de 2014 sota el paraigües d’associació cultural com a editora, la plaça del Folk-la plaça del Sol acollirà el 19 d’agost la nit ‘Gràcia, L’Independent, 15 anys’ en què el Centre Artesà Tradicionàrius i el setmanari uniran forces amb els lectors i tots els passavolants que s’hi vulguin afegir. La música la posarà Newcat_ètnic, l’Orquestrina Trama i Kabum.

L’Independent de Gràcia a l’agost, després de sortir cada divendres, només surt amb l’especial Festa Major i deixa l’actualitat per a la web. Així era en temps d’aliances amb Vilaweb i així és ara, però a la Festa Major no hi ha faltat mai el sopar de festes amb els lectors. Ja han passat 15 anys de la primera Festa Major del número zero de l’Independent, que tenia Antoni Bassas com a pregoner, i el sopar es farà de nou a Ciudad Real el 18 d’agost. Però l’endemà hi haurà ball a la plaça del Sol amb vells aliats com el CAT i Kabum i nous amics com Newcat_ètnic i l’Orquestrina Trama.

La celebració és un pas més en el compliment d’allò que encara no havia fet el setmanari per relligar-se més amb els 120.000 graciencs. La creació de l’associació va engegar l’estructura d’entitat a la qual s’hi han sumat 140 persones, l’obertura cap a nous sectors econòmics és a la vista en aquest número i la botiga de Perla 31 s’ha renovat amb noves samarretes.

I a la tardor, més novetats: nova web, sota el comandament d’Ignasi Fortuny, i nou disseny del setmanari, a càrrec d’Enric Jardí, autor de treballs de renom internacional com el Chicago Reader.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *