Verdi, Fraternitat i Travessia Sant Antoni, podi 2015 del concurs de carrers

VERDI-WEBEl concurs de carrers guarnits s’ha convertit novament en el moment de màxima expectació de la Festa Major amb Verdi novament com a guanyador i aquest cop Fraternitat i Travessia de Sant Antoni com a acompanyants al podi. La detallista proposta del Japó de Verdi, amb toriis, geishes i fins i tot un assessorament lingüístic per part de veïns japonesos del carrer, ha estat clau perquè el jurat hagi apostat a cavall guanyador, com l’any passat i gairebé sempre des de 1999. En el lliurament s’han tornat a sentir xiulets, potser algun més que altres anys, però la decisió del jurat ha estat inapel·lable. Fraternitat ha tornat al podi amb la seva proposta imaginària de Wiguònia i Travessia Sant Antoni, amb la gegant Torre Eiffel dels París dels anys 20, ha demostrat que han vingut a la festa a consolidar-se repetint tercer lloc. Enguany Progrés ha baixat un esglaó i s’ha situat quart amb el seu Avatar i Puigmartí ha sorprès amb un vuitè premi que els torna als llocs d’honor.

 

El quadre final ha quedat així: Verdi (1), Fraternitat (2), Travessia Sant Antoni (3), Progrés (4), Mozart (5), Joan Blanques de Baix de Tot (6), Joan Blanques de Baix (7), Puigmartí (8), Perla (9), Llibertat (10), Providència (11), Tordera (12), Plaça de la Vila (13), Ciudad Real (14), Berga (15), Plaça Rovira (16), Placeta Sant Miquel (17) i Perill (18). El primer premi del concurs de portalades i balcons ha estat per Santa Rosa 14.

1 thought on “Verdi, Fraternitat i Travessia Sant Antoni, podi 2015 del concurs de carrers

  1. I dels balcons cap notícia?
    (o no l’he sabut trobar)

    Son més de 30 balcons i al menys es podia mencionar.
    Perdó per endavant si resulta que la informació està en un altre ubicació de la web

    Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *