Actes de la Diada de l’Esquerra Independentista

cartell_diada_gracia_2015La Comissió de la Diada a Gràcia, formada per les organitzacions de l’Esquerra Independentista, organitza tot un seguit d’actes per commemorar la Diada, que començaran el divendres 4 de setembre a les vuit del vespre a l’Espai País Valencià amb el passi del Documental “Pep Gimeno El Botifarra. El cant de les arrels” “La història del jove xativí que va recórrer els pobles de les nostres comarques per tal de mantenir viva la cançó tradicional valenciana”. L’acte central de la diada gracienca se celebrarà l’endemà a la plaça de la Virreina. S’iniciarà a partir de dos quarts de vuit de la tarda amb una mostra d’expressions culturals que comptarà amb la presència de la Txaranga La Mentireta amb la colla Borumballa, amb la Claudia Grossi i els músics de l’Espaila, i amb la poesia d’en Carles Rebassa. Ben sopat, els cantautors valencians Borja Penalba i Tomàs de los Santos presentaran el seu espectacle d’homenatge a Ovidi Montllor “Dones, dons i sons”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *