Tremosa presenta avui a la Jaume Fuster el seu darrer llibre sobre el procés català vist des d’Europa

IMG-20150902-WA0002L’eurodiputat de CDC Ramon Tremosa presenta aquesta tarda a partir de les 19 h a la biblioteca Jaume Fuster el seu darrer llibre, ‘Let Catalonia vote’ (Deixeu votar Catalunya), en un acte que comptarà amb la participació del cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva (que va visitar els carrers guarnits a la passada Festa Major de Gràcia),  l’expresident d’Òmnium, Muriel Casals, i el comunicador Miquel Calçada.  Tremosa escriu com ha viscut el procés català des del Parlament Europeu, i  alhora descriu la crisi econòmica espanyola i l’ensorrament de la “Marca España” a les institucions europees.

En finalitzar l’acte, l’autor signarà exemplars a la Llibreria Ona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *