Mor un motorista en un accident a la Travessera de Dalt; els veïns apunten a una distracció

fotomotoUn motorista de 47 anys va morir ahir dilluns al vespre en un accident a la Travessera de Dalt en què es va veure involucrat únicament el vehicle que conduïa la víctima, que per causes que s’estan investigant va perdre el control. El sinistre va tenir lloc cap a les vuit del vespre a la sortida del túnel de la Travessera de Dalt situat a l’altura del carrer Escorial en direcció a la plaça Lesseps (foto). L’accident es va produir quan el motorista va col·lisionar amb una de les parets del túnel i es va fer un fort cop al cap. Els veïns i treballadors de la zona consultats per l’Independent, que es trobaven a prop del lloc dels fets quan van ocórrer, diuen que van sentir “un fuerte estruendo” amb l’accident. El conductor, segons aquestes fonts, va perdre el casc que portava posat i no va aconseguir ser reanimat en el mateix lloc dels fets. Tenint en compte que la sortida del túnel és ja en línia recta cap a Lesseps, aquests veïns apunten a una possible distracció i un fregament amb la vorera com a causes de la pèrdua de control de la motocicleta.

1 thought on “Mor un motorista en un accident a la Travessera de Dalt; els veïns apunten a una distracció

  1. Si us plau, us agrairia que tramitéssiu la meva baixa com a subscriptor al vostre diari.
    Josep Manel Alejandre
    46319692S

    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *