L’Europa engega una campanya per guanyar socis

150908-campanya-1L’Europa impulsa una nova campanya per sumar nous socis. de captació de massa social. Els carrers de Gràcia, les xarxes socials i els mitjans de comunicació s’aniran omplint d’imatges, banners i pòsters de la nova campanya, que a diferència d’altres anys no està centrada amb un únic reclam, sinó que tindrà fins a set formes diferents sota el lema “No et quedis fent l’estàtua, vine a l’estadi!”. El motiu central del pòster-reclam serà la plantilla del primer equip, ja sigui en grup o de forma individual. La tecnologia també forma part d’aquesta nova campanya. Cada pòster que la gent trobi pel carrer incorpora un codi QR que, mitjançant un ‘smartphone’, enllaça directament a la llista de preus del carnet de soci. Un carnet que té també regal per a les noves altes: una samarreta commemorativa de la Copa Catalunya per a la modalitat de soci ordinari i una tassa també commemorativa per a cada nou soci sènior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *