Cinc detinguts per entrar a domicilis amb radiografies

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes d’edats d’entre 37 i 40 anys i dos homes més de 29 i 24 anys als quals acusa de ser presumptes autors de robatoris amb força en domicilis de Gràcia i Horta. Els últims tres arrestats van ser enxampats a Gràcia per veïns mentre entraven en un domicili durant la matinada del diumenge i els dos primers quan intentaven entrar en un domicili forçant el pany amb plantilles de plàstic tipus radiografies.

L’operació es va completar el passat 6 de setembre quan els agents van localitzar un home en un bloc de pisos que va intentar evitar els policies quan el van aturar per identificar-lo i després van trobar un altre home a l’ascensor que també va ser instat a identificar-se. La policia va detenir les dues persones en comprovar que havien entrat en un domicili i les seves explicacions no quadraven. Durant els arrestos un altre veí va alertar altres agents sobre un tercer home que estava escalant el mur d’un pati interior d’una finca propera, lloc en el qual els mossos van aturar-lo i identificar-lo. Els policies van trobar al pati un telèfon mòbil, dues làmines de plàstic dur per obrir panys i set rossinyols.

Els detinguts tenen sis antecedents per fets similars i dos d’ells van ser arrestats l’any passat per un robatori amb força a Gavà. El jutge encarregat del cas va decretar l’ingrés a presó dels tres homes. El 5 de setembre agents de la comissaria d’Horta van detenir dos homes quan intentaven entrar en un domicili forçant el pany també amb plantilles de plàstic tipus radiografies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *