Junts pel Sí i CSQEP es contraprogramen en els dos actes centrals de campanya

jpscsqep La campanya electoral del 27-S ha arribat al seu punt culminant a Gràcia aquest dia de la Mercè amb dos grans actes programats per Junts pel Sí i Catalunya Sí Que Es Pot a la plaça de la Virreina i a la plaça de la Revolució, respectivament, tots dos a les 12 del migdia. La plataforma sobiranista que impulsa CDC i ERC ha convidat l’expresidenta d’Òmnium, Muriel Casals; la vicepresidenta del Govern, Neus Munté; el dirigent d’ERC, Oriol Amorós, i la dirigent de CDC i directora de l’Institut Català de les Dones, Neus Balada. Davant prop de 700 persones i amb una primera fila de càrrecs locals convergents i republicans, Casals ha remarcat que Junts pel Sí “som gent de pau i no tenim por de les amenaces, que es desmunten soles però que repetides poden calar”. Munté, al seu torn, ha recordat que “el poble no falla mai” i que els 100.000 candidats de la llista són “el nostre exèrcit”. L’Esquerra alternativa, per la seva banda, haa tingut com a cap de cartell la número 2 de la llista, escriptora i veïna de la Vila, Gemma Lienas; l’exconseller local David Companyon -que ja va participar dimarts al debat de l’ANC al CAT -; i els candidats Toni Ribas i Cristina Fernández. Lienas, davant de prop d’un centenar de persones, ha fet una defensa dels valors feministes. “Les dones i els homes que us estimeu les dones, dempeus, i a votar CSQEP el 27-S”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *