Vallcarca proposa el model de Josep Tarradellas per fer la rambla del barri

Vallcarca serà “prioritat” del Districte en aquest mandat i així l’equip de govern ho ha transmès a dirigents del barri com l’AV Gràcia Nord-Vallcarca en una reunió de primera presa de contacte el 14 de setembre encapçalada pel regidor, Raimundo Viejo, i el nou gerent, Pere Camps. El Districte va confirmar el manteniment de les dues taules de negociació (pacificació i urbanisme) que es van engegar en el passat mandat, si bé aquest voluntat encara no ha estat traslladada als responsables d’Arquitectes sense Fronteres.
Viejo i Camps van començar a estudiar la proposta de rambla que els veïns han apuntat com a fórmula possible per a Vallcarca. “La rambla que volem, senzilla i acollidora, és la que s’ha fet a Josep Tarradellas, entre Francesc Macià i avinguda Sarrià”, apunta la secretaria de l’AV Gràcia Nord Vallcarca, Irene Güell, un cop ja es visualitza l’extrem nord (Arabescos) i sud (Casita Blanca) i s’ha d’aixecar el segon bloc de reallotjats a l’avinguda perquè continuïn les expropiacions. A més, la rambleta de l’avinguda Josep Tarradellas porta el segell del nou gerent de Gràcia, fitxat aquest estiu de BIMSA. “Vam instar el regidor a aconseguir la partida necessària per seguir aquestes expropiacions”, conclou Güell per assegurar el compromís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *