Gràcia, amb les Corts, lidera la participació del 27-S

imageLa jornada electoral del 27-S ha arrencat amb força a Gràcia, ja que a les 14h ja havien votat el 33,25% del cens -una mica per sobre del 32,17%, la mitjana de Barcelona, i per sota del 35,01% de Catalunya. A les 18 hores aquestes xifres s’han consolidat i s’han aclarit encara més, amb un 65,49% (60,20% el 2013), ja per sobre de la mitjana de Barcelona i de Catalunya (62,53% i 65,14%, respectivament), i això situa el Districte en el segon lloc de la ciutat, després de les Corts. La principal novetat de la jornada ha estat l’estrena de l’escola l’Univers com a col.legi electoral (foto), un cop ha assumit les taules de la UBAE. Als diferents punts de votació s’hi han fet llargues cues, com els 40 minuts que es trigava a votar a l’Artesà, a la Salle Gràcia i en una taula de l’Espai Jove La Fontana. Entre els visitants, com a observadors o apoderats, s’hi han pogut veure al matí un grup de diputats europeus convidats pel Govern o diputats de Ciutadans al Parlament d’Andalusia i militants d’aquesta formació provinents del País Basc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *