L’independentisme suma el 60% del vot a Gràcia

imageJunts pel Sí i la CUP s’han convertit aquest diumenge d’eleccions al Parlament en la primera i la segona força de la Vila de Gràcia obtenint, respectivament, un 46,04% i un 14,64% dels vots, fet que fa sumar un 60% de suport a l’independentisme en aquest territori. Aquesta dada, la més alta de les forces sobiranistes a Barcelona, ha aigualit l’èxit de Ciutadans, que a la majoria de districtes s’ha situat en segona posició i primera a Nou Barris, però que a Gràcia s’ha hagut de conformar amb un 12,14%. L’avenç de C’s deixa en quart lloc amb un 8,67% a Catalunya Sí Que Es Pot, en cinquè lloc amb un 8,09% el PSC i en sisè lloc amb un 6,2% el PP. A la imatge la nit electoral, a Can Musons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *