Vila i Grassot, claus per sumar la majoria absoluta independentista a Gràcia

sedeta27sLa Vila de Gràcia i el Camp d’en Grassot han esdevingut claus aquest diumenge per configurar el 60% de majoria absoluta que han aconseguit les llistes independentistes, Junts pel Sí i CUP, al districte de Gràcia. Segons les dades per barris fetes públiques per l’Ajuntament de Barcelona, a banda del primer lloc indiscutible obtingut per la marca electoral de CDC, ERC i independents (46% global), la CUP (14%)de nou ha sumat el seu millor resultat a la Vila (amb prop de 5.000 dels seus 10.000 vots locals) però també ha estat segona al Camp d’en Grassot. Ciutadans (12%), en detriment de PSC i PP, s’enfila a la segona posició a Vallcarca, el Coll i la Salut, i el PSC (8%), que tradicionalment obté bons resultats en aquests tres barris, matisa la seva caiguda pels mals resultats de Catalunya Sí Que Es pot (8%), que és tercera força a Vila i Grassot però quarta al Coll i la Salut i cinquena a Vallcarca. El PP, amb el 6% total, és cinquena força arreu, excepte a Vallcarca, que és quarta. A la imatge, electors votant a l’escola de la Sedeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *